Zichtbaarheid van de zwakke elementen

De meeste inbrekers zijn erop uit om zo snel mogelijk gemakkelijk verhandelbare goederen of waarden te stelen in zo weinig mogelijk tijd. Vermijd dan ook diefstalgevoelige voorwerpen zodanig uit te stallen dat een voorbijganger zich gemakkelijk een idee kan vormen van de waarde ervan.

Stel geen hulpmiddelen ter beschikking. Ladders dienen veilig opgeborgen te worden of vastgemaakt bijvoorbeeld d.m.v. een ketting en een hangslot. Buitenstopcontacten moeten stroomloos gemaakt worden bijvoorbeeld d.m.v. een binnenschakelaar. Vermijd voorwerpen, in de omgeving van de woning, achter te laten die het klimmen kunnen vergemakkelijken. Ook een afvoerpijp is zo een hulpmiddel. Hier kan men metalen beugels met scherpe punten op aanbrengen, maar er bestaat ook een speciale, kleverige pasta die het opklimmen sterk bemoeilijkt en zo een inbraak kan vermijden.                            

Bezoek gespecialiseerde inbraak- en brandbeveiliging websites!

In de website uwbeveiligingsadviseur.be kan je alle info terug vinden om een veilige thuis te creeeren, omdat inbraak- en brandbeveiliging zo uitgebreid is hebben we voor u hieronder een lijst van websites met volgende specialiteiten:

Bij Groep EuroLock zit je goed voor alle brand- en inbraakbeveiliging.

www.groepeurolock.be  - www.euro-web.be

Voor al deze specialisaties hebben we over gans België een eigen netwerk van vakmensen die jarenlange ervaringen hebben.

Contacteer ons nu

Met de webshop "www.euro-web.be" kunnen wij jullie in gans Benelux beleveren met alle inbraak- en brandbeveiliging.