Bewoonde indruk

Geef de woning een bewoonde indruk, vermijd tekenen van afwezigheid zoals:

  • een openstaande garagedeur zonder wagen in de garage
  • neergelaten rolluiken overdag, evenals volstrekt duistere woningen 's avonds
  • briefjes op de deur met de vermelding : "afwezig tot ..."
  • een volgepropte brievenbus

 

Laat bij afwezigheid de radio spelen. Ook kunt u overdag wat goedkoop speelgoed achterlaten in de tuin of een oude fiets tegen de gevel plaatsen. Blijf op het antwoordapparaat vaag omtrent de reden van uw afwezigheid.

Een bewoonde indruk kan ook gecreërd worden door het gebruik van verlichting. Hier moet ervoor gezorgd worden dat men een wisselend verlichtingsbeeld schept dat zoveel mogelijk overeenstemt met de normale gang van zaken.  Met andere woorden, vermijd dat er midden in de nacht licht brandt in de keuken of in de hal. Om dit te realiseren kan er nuttig gebruik gemaakt worden van tijdschakelaars wat toelaat het aan- en uitgaan vooraf te programmeren.                    

Bezoek gespecialiseerde inbraak- en brandbeveiliging websites!

In de website uwbeveiligingsadviseur.be kan je alle info terug vinden om een veilige thuis te creeeren, omdat inbraak- en brandbeveiliging zo uitgebreid is hebben we voor u hieronder een lijst van websites met volgende specialiteiten:

Bij Groep EuroLock zit je goed voor alle brand- en inbraakbeveiliging.

www.groepeurolock.be  - www.euro-web.be

Voor al deze specialisaties hebben we over gans België een eigen netwerk van vakmensen die jarenlange ervaringen hebben.

Contacteer ons nu

Met de webshop "www.euro-web.be" kunnen wij jullie in gans Benelux beleveren met alle inbraak- en brandbeveiliging.