Sleutelbeheer

Draag zorg voor uw sleutels, hang geen label met adres, naam of telefoonnummer aan de sleutelring. Zijn uw sleutels zoek of gestolen, vervang dan het slot of de cylinder. Dit doet u trouwens best ook wanneer u een reeds eerder verhuurde woning betrekt. Laat geen sleutels aan de binnenkant van de deuren of ramen zitten. Eén der meest gebruikte methoden voor een inbraak is het breken van het glas ter hoogte van het slot of van de raamhefboom, wanneer de sleutels op het slot zitten is inbreken bijzonder gemakkelijk.

Zie ook onze website  sloten-maker.be

Laat ook de autosleutels niet achter op de wagen. Laat geen sleutels van toegangen aan het sleutelbord hangen of in de jaszak of handtas in de hal achter. Ook de code van een inbraakwerende kast is een sleutel die veilig moet opgeborgen worden. Vermijd ook sleutels achter te laten op de bekende plaatsen: onder de mat, onder een bloempot, in een brievenbus, ...

                                                      

''

Bezoek gespecialiseerde inbraak- en brandbeveiliging websites!

In de website uwbeveiligingsadviseur.be kan je alle info terug vinden om een veilige thuis te creeeren, omdat inbraak- en brandbeveiliging zo uitgebreid is hebben we voor u hieronder een lijst van websites met volgende specialiteiten:

Bij Groep EuroLock zit je goed voor alle brand- en inbraakbeveiliging.

www.groepeurolock.be  - www.euro-web.be

Voor al deze specialisaties hebben we over gans België een eigen netwerk van vakmensen die jarenlange ervaringen hebben.

Contacteer ons nu

Met de webshop "www.euro-web.be" kunnen wij jullie in gans Benelux beleveren met alle inbraak- en brandbeveiliging.