• Home
  • > Beveiligingssystemen appartementen
("hoog en droog" maar niet altijd veilig - KLIK HIER)

Beveiligingssystemen appartementen

Wie op een vierde verdieping woont, waant zich vaak veilig ‘hoog en droog', ver van het inbraakgevaar van de ‘villawijken'. Toch wordt er steeds meer ingebroken in appartementen. Inbrekers raken er vaak moeiteloos binnen, mede door een gebrek aan voorzorg vanwege de bewoners. Dat geldt zowel voor luxeappartementen als voor sociale woonblokken.

De gemiddelde ‘appartementsinbreker' slaat 's namiddags toe, tussen 15 en 17 uur. De sociale controle is klein, vaak raakt de inbreker gewoon binnen langs de hoofdingang. De eigenlijke appartementsdeuren zijn vaak maar veredelde binnendeuren.

De hoofdingang is vaak niet op slot. Wie aanbelt, raakt vanzelf binnen via de deurtelefoon (‘parlofoon)' zonder zich te hoeven bekendmaken. Of wandelt mee met een andere bezoeker. Inbrekers testen ook graag alle bellen uit, zo weten ze meteen waar er niemand thuis geeft...  De andere gemeenschappelijke ingangen en plaatsen zoals garages, kelders of branddeuren blijken vaak niet gesloten.

De appartementen zelf. Als de deur niet op slot of van slechte kwaliteit is, heeft een inbreker vrij spel. In de gangen is de sociale controle immers klein. En ramen zijn vaak nauwelijks beveiligd of blijven zelfs openstaan.
De buitenzijde. Er kan worden binnengeklommen via brandtrappen, balkons en slecht afgesloten naburige appartementen, of zelfs via de gevel. De onmiddellijke omgeving van het gebouw is veel te weinig beveiligd. De parking, waar uw dure wagen staat, is in veel gevallen niet goed zichtbaar? Beplanting is mooi maar zorgt soms voor onveilige situaties?

 

                                                                       ''

Bezoek gespecialiseerde inbraak- en brandbeveiliging websites!

In de website uwbeveiligingsadviseur.be kan je alle info terug vinden om een veilige thuis te creeeren, omdat inbraak- en brandbeveiliging zo uitgebreid is hebben we voor u hieronder een lijst van websites met volgende specialiteiten:

Bij Groep EuroLock zit je goed voor alle brand- en inbraakbeveiliging.

www.groepeurolock.be  - www.euro-web.be

Voor al deze specialisaties hebben we over gans België een eigen netwerk van vakmensen die jarenlange ervaringen hebben.

Contacteer ons nu

Met de webshop "www.euro-web.be" kunnen wij jullie in gans Benelux beleveren met alle inbraak- en brandbeveiliging.